Francesco Planckaert en Magali Van Houtte vormen al 25 jaar een koppel: "Dit is ons geheim" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Francesco Planckaert en Magali Van Houtte vormen al 25 jaar een koppel: "Dit is ons geheim"

Francesco Planckaert en Magali Van Houtte vormen al 25 jaar een koppel: "Dit is ons geheim"

Francesco Planckaert (41) en Magali Van Houtte (38) delen inmiddels al 25 jaar lief en leed met elkaar. In Story onthult Magali nu het geheim van hun sterke relatie.

Ze zijn al een kwarteeuw samen, maar de relatie van Francesco Planckaert en Magali Van Houtte is nog altijd ijzersterk. Hoe ze daarin slagen? Dat vertelt Magali deze week in Story.

"We komen heel goed overeen en begrijpen elkaar", steekt Magali van wal in het weekblad. "En het belangrijkste: we zien elkaar graag. Het blijft leuk tussen ons", aldus Magali. "We zijn 3,5 jaar gehuwd, maar we kennen elkaar al sinds we tieners waren", legt ze uit. Zo hebben ze elkaar voor het eerst ontmoet via Francesco's tante.

Naar de bioscoop

"Zij stelde me aan hem voor toen we allebei naar de koers van zijn neef gingen kijken. Daarna vroeg Francesco mij op date. Ik wist wie hij was, maar ik moest nog dertien worden, Francesco was vijftien. We zijn gewoon naar de bioscoop geweest en pas na een jaar werden we een koppel. En kijk, we zijn nog steeds gelukkig samen", klinkt het.

Populair

Laatste nieuws