Francesco Planckaert onhult droevig nieuws: "Alles kwijtgespeeld" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Francesco Planckaert onhult droevig nieuws: "Alles kwijtgespeeld"

Francesco Planckaert onhult droevig nieuws: "Alles kwijtgespeeld"

De familie Planckaert heeft in hun leven al veel grote successen gekend. Maar naast hoge pieken moesten ze helaas ook enkele diepe dalen overwinnen. Zo herinnert Francesco Planckaert zich nog een moeilijk moment uit zijn jeugd.

Francesco Planckaert is opgegroeid in het succes van zijn vader Eddy Planckaert en moeder Christa Planckaert. Maar hij heeft ook de ellende gezien die zijn ouders te verwerken kregen. Niet gemakkelijk, herinnert hun zoon zich nog in Primo.

“Ik heb de gloriejaren gekend, zelfs nog toen papa wielrenner was. Daarna zag ik hoe hij een succesvolle zakenman werd in Litouwen, in de houtzagerij die hij daar had overgenomen”, somt Francesco op. “Maar ik maakte het ook mee hoe hij op een heel oneerlijke manier in een faillissement alles is kwijtgespeeld.” Zo werden twintig jaar geleden drie bedrijven van Eddy Planckaert failliet verklaard.

Levenswijsheid

“Maar het heeft ons sterker en wijzer gemaakt”, bedenkt zijn zoon zich. Het faillissement heeft namelijk ook positieve dingen met zich meegebracht. “Er ontstaat in dergelijke momenten een familieband die niet meer kapot te krijgen is”, legt Francesco uit. “We hebben daar bovendien nog een belangrijke levenswijsheid uit geleerd: in zo'n geval gaat het over materialisme en geld. Er zijn dan nog maar weinig echte vrienden over.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws