Gaat Nathalie Meskens trouwen? Presentatrice heeft verrassend nieuws over haar relatie Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Gaat Nathalie Meskens trouwen? Presentatrice heeft verrassend nieuws over haar relatie

Gaat Nathalie Meskens trouwen? Presentatrice heeft verrassend nieuws over haar relatie

Zes jaar geleden liep Nathalie Meskens haar grote liefde Nadim tegen het lijf. Kindjes hebben ze al, een dochtertje, Lima (3), en een zoontje, Loé (1,5). Maar getrouwd zijn ze nog niet. Brengt het verliefde koppeltje daar binnenkort verandering in?

In 2017 leerde Nathalie Meskens haar vriend Nadim kennen in een wijnbar, heel toevallig. “De liefde was het laatste waar wij mee bezig waren en toch bots ik die avond op de man van mijn leven”, bedenkt de presentatrice zich in Het Laatste Nieuws. “Hij kijkt, ik kijk - we kijken véél - en we beginnen te praten. Uren later en zoveel glazen wijn later zitten we daar nog steeds.” En de rest is geschiedenis.

Intussen hebben de tortelduifjes twee kindjes samen en is de liefde duidelijk nog niet gaan liggen. Maar toch is Nathalie nog niet in het huwelijksbootje gestapt met die liefde van haar leven. “Nadim en ik zijn niet getrouwd, we vinden dat ook niet belangrijk”, denkt ze erover. Maar dat sluit niet uit dat de huwelijksklokken ooit wél zullen luiden.

Niet voor de romantiek

“Misschien dat we het ooit wel doen, maar dat zal dan eerder zijn om alles goed geregeld te hebben mocht één van ons wegvallen”, zegt de VTM-presentatrice. “Niet zozeer voor de de grote romantiek, al vind ik zo'n feest nog wel iets hebben.” Mocht Nadim haar de grote vraag stellen, zou Nathalie niet twijfelen en volmondig ‘ja’ zeggen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws