Gaat Staf Coppens nog voor een derde kindje? Presentator laat zich verrassend uit

230915stafcoppensmoniquevanderveldenvtm
Vorig jaar werd Mathias Coppens (45) op latere leeftijd voor de derde keer papa. Samen met zijn vriendin Linn Trappeniers verwelkomde hij een zoontje, Gust. Kriebelt het daarom ook bij z’n broer Staf Coppens (42) om nog voor een kindje te gaan?
Eind december 2022 verwelkomden Mathias Coppens en zijn vriendin Linn Trappeniers hun eerste kindje samen, hun zoontje Gust. Hoe het vaderschap hem bevalt? In één woord: “Super!” “De clichés zijn helemaal waar: ik ga daar veel rustiger mee om dan als jonge vader. Vroeger had ik veel meer stress, nu kan ik er meer van genieten”, zei de presentator onlangs nog in Dag Allemaal.
Zo zat Mathias, die al een zoon Marcel (14) en een dochter Lowis (12) had uit zijn vorige relatie, na twaalf jaar opnieuw tussen de luiers. Iets wat zijn broer Staf Coppens ook nog zou zien zitten? “Toen ik Gustje voor het eerst vasthad, twijfelde ik even. Dat was zo'n zalig gevoel”, bekent de ‘De Verraders’-presentator in Story. “Maar na tien minuten dacht ik: we gaan dat niet doen.”

"Onze fabriek draait zoals het moet"

- Staf Coppens

“Ook al zegt Mathias dat het hem zoveel energie geeft, ik ben blij dat ik Gustje nadien gewoon weer kon afgeven. En onze fabriek draait zoals het moet”, besluit Staf. Samen met zijn vrouw Monique heeft hij al twee kinderen, zijn zoon Beau en dochter Nora. “Trouwens, Monique is ook al vijftig ondertussen”, aldus de presentator. Het is goed zoals het is.