"Gefeliciteerd!": Sven De Ridder en echtgenote hebben iets bijzonders te vieren Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Gefeliciteerd!": Sven De Ridder en echtgenote hebben iets bijzonders te vieren

"Gefeliciteerd!": Sven De Ridder en echtgenote hebben iets bijzonders te vieren

Er zal de afgelopen dagen stevig gevierd zijn ten huize Sven De Ridder. Niet alleen vierde zijn zoon, Joshua Dean, afgelopen weekend zijn 19e verjaardag, ook zijn vrouw, Chindy, is een jaartje ouder geworden.

Dubbel feest bij Sven De Ridder thuis! Afgelopen weekend, op 7 mei, mocht Joshua Dean, de zoon van de acteur, 19 kaarsjes uitblazen. Gisteren was Chindy, al meer dan 20 jaar Svens steun en toeverlaat, aan de beurt. Zij werd 46 jaar. Reden te meer om haar eens stevig in de bloemetjes te zetten, dacht haar echtgenoot ongetwijfeld. “Aan de beste, mooiste, schattigste, slimste en dapperste vrouw ter wereld: een hele fijne verjaardag, schatje”, schrijft de acteur op Instagram bij een kiekje van zijn vrouw en dochter.

Aan gelukswensen zal het haar dit jaar in ieder geval niet ontbreken. “Happy birthday, Chindy”, “Gefeliciteerd”, “Proficiat aan een ontzettend toffe madam”, “Geniet ervan”, “Maak er een prachtige dag van samen” en “Mooie vrouw”, lezen we in de comments. “Gelukkige verjaardag aan uw vrouwke”, wenst Svens ‘#LikeMe’-collega Gunther Levi haar toe. En ook zanger Udo Mechels laat zijn felicitaties achter.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws