Gert Verhulst en Ellen Callebout hakken moeilijke knoop door: "Ellen heeft het zo gewild" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Gert Verhulst en Ellen Callebout hakken moeilijke knoop door: "Ellen heeft het zo gewild"

Gert Verhulst en Ellen Callebout hakken moeilijke knoop door: "Ellen heeft het zo gewild"

Binnenkort kunnen we opnieuw afstemmen op Play4 voor het vijfde seizoen van ‘De Verhulstjes’. De fans vragen zich al een tijdje af of ze binnenkort een nieuw gezicht te zien krijgen in de reeks, een vriendje voor bouvier Leo. Daar hebben Gert Verhulst en Ellen Callebout een heel duidelijk besluit over genomen.

Vorig jaar moesten Gert Verhulst en zijn kroost een zware klap verwerken. Het gezin nam afscheid van hun trouwe viervoeter Marcel, die al lange tijd ziek was. Sindsdien bleef zijn maatje Leo alleen achter. Vooral Ellen Callebout, die de twee jaar lang dag en nacht de zorg voor Marcel op zich nam, kende veel verdriet.

Daarom heeft het koppel ook besloten geen nieuwe hond meer in huis te nemen. “Zolang Leo leeft, komt er geen diertje in de plaats van Marcel. Dat heeft Ellen zo beslist en daar volg ik in”, vertelt Gert in Het Laatste Nieuws. “Daarbij, met zo'n jong tafelspringertje is Leo niet gebaat. Die is ondertussen op leeftijd en vooral gesteld op rust”, denkt hij erover. “Zoals ik soms, al wordt dat de komende twaalf weken anders.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws