Gert Verhulst en Ellen Callebout zijn al 15 jaar samen ondanks breuk: "Dit is ons geheim" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Gert Verhulst en Ellen Callebout zijn al 15 jaar samen ondanks breuk: "Dit is ons geheim"

Gert Verhulst en Ellen Callebout zijn al 15 jaar samen ondanks breuk: "Dit is ons geheim"

Gert Verhulst en Ellen Callebout delen inmiddels al 15 jaar lief en leed met elkaar. En ook in het huidige seizoen van 'De Verhulstjes' spat de liefde ervan af. In een zeldzaam interview in Dag Allemaal onthullen Gert en Ellen nu ook het geheim van hun gezonde relatie.

Ondanks een korte breuk enkele jaren geleden (Gert Verhulst had toen een kortstondige relatie met Josje Huisman, red.) zijn Gert Verhulst en Ellen Callebout nog steeds een zeer gelukkig koppel. "Onze breuk heeft ons als koppel sterker gemaakt", vertelt Ellen daarover in Dag Allemaal.

Ze verklappen ook wat hun geheim is van een gezonde relatie. "Geborgenheid en rust. Elkaar respecteren, elkaar graag zien en vrijheid geven", klinkt het bij Ellen. "Die relatie ook niet in vraag stellen", vult Gert aan.

Geen twijfels

"Daar moet geen angst of stress rond hangen. Ik denk dat dat het belangrijkste is. Da’s voor mij heel vanzelfsprekend. Als je merkt dat je begint te twijfelen, zit het niet goed. Ik ga ervan uit dat er voor de rest van ons leven geen twijfels zullen zijn", besluit de Studio 100-baas.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws