Gert Verhulst heeft geweldig nieuws te melden: "Het is eindelijk gelukt!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Gert Verhulst heeft geweldig nieuws te melden: "Het is eindelijk gelukt!"

Gert Verhulst heeft geweldig nieuws te melden: "Het is eindelijk gelukt!"

De musical '14-18' wordt in juni hernomen in Puurs. Onder meer met Niels Destadsbader, die nieuwkomer is.

"Destijds zijn we moeten stoppen omdat de Nekkerhal in Mechelen moest dienen voor een jumping, maar we waren nog lang niet uitgespeeld”, zegt Gert over de musical '14-18' in HLN Showbits. "We zijn ervan overtuigd dat veel mensen die toen niet aan een ticket zijn geraakt, nu de voorstelling wel willen komen bekijken. Ook mensen die toen de voorstelling hebben gezien, dat die zeker de voorstelling terug willen zien."

"Het is een van de mooiste voorstellingen die we ooit gemaakt hebben. Bovendien is de voorstelling vernieuwd, nog beter, nog sneller en nog spectaculairder. Het is een prachtig om ze te komen bekijken", aldus Gert.

De cast is ook vernieuwd. Zo is bijvoorbeeld Niels Destadsbader er nu bij. "We willen al heel lang samenwerken met Niels. En Niels met ons. Hij staat al heel lang op de verlanglijstjes van elke musical die we doen. De agenda's moeten echter een beetje meewerken. Zeker in het geval van Niels, die toch wel heel druk bezig is. Nu hebben we hem lang genoeg op voorhand gecontacteerd en is het gelukt om die agenda's samen te brengen. We zijn dus heel blij."

Populair

Laatste nieuws