Geweldig wat Bram doet voor zijn vrouw Astrid Coppens: “Was gewoon prachtig” Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Geweldig wat Bram doet voor zijn vrouw Astrid Coppens: “Was gewoon prachtig”

Geweldig wat Bram doet voor zijn vrouw Astrid Coppens: “Was gewoon prachtig”

Astrid Coppens en haar man Bram Coppens hebben met volle teugen genoten van het verlengde weekend. Als verrassing voor haar veertigste verjaardag trokken ze eropuit en daar krijgen we nu heel wat leuke beelden van te zien op Instagram.

Astrid Coppens mocht op 25 januari al veertig kaarsjes uitblazen, maar haar man had nog een late verrassing in petto voor haar. “Mijn cadeautje van Bram voor mijn veertigste verjaardag: een trip naar Venetië!”, verklapte ze vorige week al. “Nog nooit geweest en stond altijd op mijn bucketlist. Zo excited”, voegde ze er nog aan toe.

Op sociale media krijgen we nu meer te zien van dat romantische tripje. “Het was gewoon prachtig”, schrijft Astrid onder het filmpje. “Dank u Bram voor dit supermooie cadeau”, klinkt het. Ze hebben duidelijk genoten van hun citytrip zonder hun kindjes, maar ze zijn ook blij om weer terug thuis te zijn. "Na twee nachtjes weg, terug bij onze hartekes die we enorm hebben moeten missen", aldus de mama.

"Romantica del amore"

Haar volgers zijn alvast onder de indruk van de prachtige beelden van hun tripje naar de Italiaanse stad. "Het mooie Venetië, gelukkige verjaardag", "Mooi hé", "Was voor mij ook een van de mooiste trips", "Oh la la, romantica del amore. Prachtig koppel (en gezinnetje)" en "Happy birthday", klinkt het onder meer in de commentaren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws