Gloria Monserez hakt drastische knoop door over haar prille relatie Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Gloria Monserez hakt drastische knoop door over haar prille relatie

Gloria Monserez hakt drastische knoop door over haar prille relatie

Onlangs raakte bekend dat Gloria Monserez niet langer als vrijgezel door het leven gaat. Ze kon het wel van de daken schreeuwen. Wie de gelukkige is, weten we niet. Maar ze noemt hem de liefde van haar leven. Zo’n drie maanden later heeft de presentatrice al een niet mis te verstane boodschap voor haar kersverse vriend.

We leerden Gloria Monserez de afgelopen weken steeds beter kennen toen ze voor een hoogzwangere An Lemmens inviel als presentatrice in ‘The Voice van Vlaanderen’. Maar ze is natuurlijk al een hele tijd aan de slag. Zo’n drie jaar al mag ze zich Ketnetwrapster noemen. We moeten er geen tekening bij maken dat ze goed met kinderen kan omgaan. Maar is ze zelf al klaar voor een kleine spruit?

“Ja, ik wil heel graag kinderen”, moet Gloria er geen seconde over nadenken. In de MNM-podcast '22 Minuten Stomme Vragen!' doet ze haar vurige kinderwens uit de doeken. “Als ik denk aan mijn toekomst, zie ik echt zo’n lange tafel met keiveel borden. Ik denk echt dat ik vier kinderen wil”, zegt ze vol overtuiging. “Als dat kan natuurlijk, als dat mogelijk is.”

Gloria kan haar enthousiasme amper bedwingen, precies alsof ze er morgen al aan wil beginnen. “Maar ik wil natuurlijk wel nog even wachten”, geeft ze voor alle duidelijkheid nog mee. Gloria is per slot van rekening nog maar 21 en in de fleur van haar leven. Ze wil natuurlijk eerst nog wat genieten met haar vriend. “Als ik de rest van mijn leven kan doorbrengen met dit lief, met deze geweldige persoon, zal het voor mij perfect zijn”, zei ze eerder in Humo.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws