Goedele Liekens heeft slecht nieuws te melden over haar gezondheid

230731goedeleliekensphotonews
Na de verkiezingen is Goedele Liekens geveld geweest door een zware covidinfectie. “Een week ben ik buiten strijd geweest”, vertelt ze in Dag Allemaal.
“Bibberen en beven. Koorts en hoesten. Longen die niet naar behoren functioneerden. Op den duur kon ik bijna niet meer praten. Toen wist ik dat er iets niet klopte en heb ik me laten testen", vertelt Goedele.
"Het resultaat was duidelijk: corona. Een variant van het omikronvirus dat twee jaar geleden zoveel mensen trof. Ik ben daar serieus ziek van geweest, en ik heb mijn dochter Merel ook aangestoken. Zij heeft er gelukkig minder van afgezien, omdat ze natuurlijk jonger en fitter is dan ik.”
Goedele Liekens revalideert momenteel bij 2H, een revalidatiecentrum van Michael Verschueren, de zoon van ex-Anderlecht-manager Michel Verschueren. "Het ziet er niet uit, zo’n masker op mijn neus, maar het werkt", zegt Goedele.
"Ik krijg nu een behandeling zoals topsporters die krijgen. (lacht) Het is niet de eerste keer dat ik corona heb, maar vorige keer leek het een lichte verkoudheid. Toen was ik natuurlijk gevaccineerd. Inmiddels is het al twee jaar geleden dat ik een prik kreeg."