Grote tegenslag voor Katja Retsin op vakantie Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Grote tegenslag voor Katja Retsin op vakantie

Grote tegenslag voor Katja Retsin op vakantie

Katja Retsin is op vakantie vertrokken met haar gezin, maar mooie liedjes duren helaas niet lang. Van genieten is er nog niet veel in huis gekomen. Op sociale media deelt de presentatrice en ex-omroepster nu even minder leuk nieuws.

Begin deze maand vierden Katja Retsin en haar man Jan Schepens nog groot feest. Op 7 juli was het namelijk 23 jaar geleden dat de tortelduifjes elkaar eeuwige trouw beloofden. Het koppeltje heeft ze ook drie kinderen, Manou, Milla en Matisse, met wie ze hun huwelijksverjaardag nog eens extra konden vieren op reis.

Helaas werd het al meteen een vakantie in mineur. Op Instagram deelt Katja nu minder leuk nieuws vanuit haar hotelkamer. De presentatrice kan namelijk haar bed niet uit. “Ziek zijn op vakantie ... ik kan dat”, laat ze op haar verhaal weten bij een selfie vanuit bed.

Bye, bye vakantie

Een serieuze domper, aangezien haar vakantie sowieso al vroeger zou eindigen dan gepland. Zo presenteert Katja de komende maanden ‘Vlaanderen Muziekland’ op Pickx. “De opnames vinden verspreid in de zomer plaats. Jan en ik hadden al plannen. Maar we gaan er een mouw aan passen”, zei de presentatrice onlangs nog in Het Nieuwsblad. “Ik kom weer naar België voor de opnames. Geen enkel probleem.” Morgen vindt opnieuw een show plaats. Hopelijk is Katja tegen dan weer de oude.

Grote tegenslag voor Katja Retsin op vakantie
Bron: Instagram Stories (@katjaretsin)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws