Gunther Levi geeft update over toestand van zijn vrouw na zwaar ongeval Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Gunther Levi geeft update over toestand van zijn vrouw na zwaar ongeval

Gunther Levi geeft update over toestand van zijn vrouw na zwaar ongeval

Twee weken geleden moest Gunther Levi halsoverkop met zijn vrouw Charlotte naar het ziekenhuis na een zwaar ongeluk. Charlotte heeft een levensgevaarlijke val gemaakt van haar paard en is pal op haar rug terechtgekomen. De ‘Familie’-acteur laat weten hoe het intussen met haar gaat.

Twee weken geleden was het bang afwachten voor Gunther Levi. “Mijn hart stond even stil. Toen Charlotte niet rechtkwam, maar op de grond bleef liggen, besefte ik dat het echt ernstig was”, vertelde de ‘Familie’-acteur in Dag Allemaal. Charlotte werd meteen afgevoerd naar het ziekenhuis na haar lelijke val. Met als pijnlijk resultaat: vier gebroken ruggenwervels.

“Ze is plat op haar rug gevallen, wat heel pijnlijk is, maar daardoor is er niets verschoven. Anders was de diagnose een pak erger geweest”, zei Gunther opgelucht. Ze heeft geluk gehad dus, maar vier gebroken wervels is niet niets. Er staat Charlotte een lange revalidatie te wachten, maar ze lijkt op de goede weg.

Charlotte is ondertussen opnieuw een pak beter te been. Ze komt weer buiten en gaat elke dag wandelen met haar man. Dat laten ze allebei weten op Instagram. “Eindelijk weer een beetje mobiel”, schrijft Gunther trots. Maar het zou zeker nog zo’n twee maanden duren voor Charlotte weer de oude is. Tot die tijd zal Gunther zijn vrouw in de watten leggen. “Bij mij is ze in goeie handen”, besluit hij.

Bron: Instagram Stories

Gunther Levi geeft update over toestand van zijn vrouw na zwaar ongeval

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws