Gunther Levi laat weten hoe het met z'n vrouw Charlotte gaat na tragisch ongeval Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Gunther Levi laat weten hoe het met z'n vrouw Charlotte gaat na tragisch ongeval

Gunther Levi laat weten hoe het met z'n vrouw Charlotte gaat na tragisch ongeval

Zo’n twee maanden geleden werd Charlotte, de vrouw van Gunther Levi, met spoed naar het ziekenhuis afgevoerd na een zwaar ongeluk. Charlotte maakte een lelijke val van haar paard en was pal op haar rug terechtgekomen. De voormalige ‘Familie’-acteur laat weten hoe het intussen met haar gaat.

In november was het bang afwachten voor Gunther Levi. “Mijn hart stond even stil. Toen Charlotte niet rechtkwam, maar op de grond bleef liggen, besefte ik dat het echt ernstig was”, vertelde de acteur toen in Dag Allemaal. Maar een geluk bij een ongeluk: zijn echtgenote kwam er met vier gebroken ruggenwervels van af. “Ze is plat op haar rug gevallen, wat heel pijnlijk is, maar daardoor is er niets verschoven”, stelde Gunther gerust. “Anders was de diagnose een pak erger geweest.”

Toch had Charlotte een lange revalidatie voor de boeg, minstens zes weken. “Dat we maar snel enkele weken verder zijn. Hier liggen, niets kunnen doen, nutteloos zijn, het maakt me doodongelukkig”, liet zij toen weten op Instagram. Het zou zeker twee maanden duren voor ze weer de oude was, maar gelukkig lijkt ze nu op de goede weg.

Dat ze al een pak beter te been is, liet ze onlangs nog weten op Instagram. Samen met haar man maakt ze elke dag een wandeling. “Eindelijk weer een beetje mobiel”, schreef Gunther toen trots. En nu genieten de tortelduifjes van een deugddoende vakantie op Tenerife. Het gaat er duidelijk beter aan toe. Maar de krukken zijn nog steeds van de partij. Dat zien we op Charlottes Instagram. “Autootje vol geladen”, schrijft ze dolgelukkig. “Terug in Tenerife, een paar dagen wat zon opdoen en nieuwe plannen maken”, laat ook de eeuwig positieve Gunther weten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws