Gunther Levi onthult bloedeerlijk hoe hij echt over 'Familie'-collega's denkt Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Gunther Levi onthult bloedeerlijk hoe hij echt over 'Familie'-collega's denkt

Gunther Levi onthult bloedeerlijk hoe hij echt over 'Familie'-collega's denkt

Zo’n negen maanden geleden moesten de kijkers van ‘Familie’ plots afscheid nemen van Marie-Rose (Martine Jonckheere) en Peter (Gunther Levi). Moeder en zoon kwamen om het leven in een brand. En die exit stuitte heel wat fans tegen de borst.

De trouwe kijkers namen het massaal voor Gunther op na zijn plotse ontslag bij hun favoriete soap. “Dat gaf natuurlijk een goed gevoel. Dat is ook logisch, anders zijn al die jaren voor niets geweest”, geeft de acteur toe in HLN Showbits. Maar Gunther wordt niet alleen gemist door de fans.

Ook zijn ex-collega’s vinden het spijtig dat hij ‘Familie’ moest verlaten. “Soms hoor ik nog eens van hen, dat vind ik wel leuk. Mensen zoals Jo Hens (Niko) en Jan Van den Bosch (Zjef) sturen af en toe nog eens een berichtje. En ook Peter Bulckaen (Mathias) durft al eens iets te sturen”, gaat Gunther verder.

Zeker toen hij tot grote spijt van de andere acteurs niet aanwezig kon zijn op het grote ’30 Jaar Familie Feest’ eind september overstroomde zijn inbox met berichtjes. “Dat pakte mij echt. Op dat moment dacht ik: ‘Awel, dat vind ik nu chic. Ze zijn mij toch nog niet vergeten en ze vinden het nog altijd heel erg wat er gebeurd is’”, klink het. “Dat gaf mij een goed gevoel, ja”, aldus Gunther.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws