Haar geluk kan niet op: Linda Mertens deelt nog meer prachtig nieuws na comeback van Milk Inc. Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Haar geluk kan niet op: Linda Mertens deelt nog meer prachtig nieuws na comeback van Milk Inc.

Haar geluk kan niet op: Linda Mertens deelt nog meer prachtig nieuws na comeback van Milk Inc.

Milk Inc. is terug en deze iconische comeback heeft zijn effect duidelijk niet gemist. Waar Linda Mertens en Regi Penxten eerder deze week al drie aankomende concerten volledig wisten uit te verkopen, doen ze daar nu nog een schepje bovenop.

In 2017 koos Linda Mertens voor een leven buiten de spotlights na het overlijden van haar 2,5 jaar oude dochtertje Lio aan een agressieve kanker. Lange tijd werd druk gespeculeerd dat de zangeres vorig weekend haar comeback zou maken naast Regi op het podium. Zijn Sportpaleisshow heette niet voor niets ‘The Return’. En wat bleek, ze hadden het wel degelijk bij het rechte eind.

Goed nieuws voor de fans, want het bleek niet bij een eenmalige reünie te blijven. Tijdens ‘The Return’ werd al één concert van de het herenigde Milk Inc. in het Sportpaleis aangekondigd. Al snel werd één concert een reeks van drie shows, die bovendien in no time volledig uitverkocht werden.

Meer nog, er werd zelfs al een wachtlijst geopend voor de fans die nog geen ticket konden scoren. Op die manier krijgen ze voorrang mochten er alsnog kaartjes vrijkomen. En dat is het geval, want Linda en Regi hebben zojuist een vierde (!) show aangekondigd, op 2 november 2024 in het Sportpaleis. Wie erbij wil zijn, zal zich moeten haasten! Tickets voor het extra concert zijn vanaf maandag 6 november op 10u verkrijgbaar.

Wie de comeback van Linda wil terugzien stemt op zaterdag 4 november om 22.20u op VTM 2 voor ‘Regi - The Return’.

Populair

Laatste nieuws