Halfjaar na afscheid van Nicole hakt Hugo moedige knoop door: "Ik wil het niet" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Halfjaar na afscheid van Nicole hakt Hugo moedige knoop door: "Ik wil het niet"

Halfjaar na afscheid van Nicole hakt Hugo moedige knoop door: "Ik wil het niet"

Op 4 november verloor Vlaanderen een icoon en Hugo Sigal zijn grootste liefde. Nicole Josy liet zes maanden geleden het leven na een fatale val van de trap. Elke dag wordt de zanger en acteur geconfronteerd met dit grote verlies. Toch neemt hij nu een moedige beslissing.

Hugo Sigal woont nog steeds in hun huis in Wemmel, waar hij al die jaren lief en leed heeft gedeeld met Nicole Josy. En daar wordt hij elke dag geconfronteerd met de plek van het fatale ongeluk. “Ik weet het”, zucht de zanger. “Ik heb nog altijd problemen om die trap af te gaan. Het zijn zeventien treden, vanaf de dertiende moet ik naar de muur kijken, ik kán die trappen gewoon niet zien”, vertelt hij openhartig.

“Hoe ze daar lag... Dat beeld krijg ik maar niet uit mijn hoofd”, zegt Hugo diep bedroefd. Toch is het geen seconde in hem opgekomen om hun huis te verkopen. Verhuizen staat niet in zijn woordenboek. “Dat huis is veel te groot voor mij, maar ik wil er niet weg”, besluit de acteur resoluut. En daar heeft hij zo zijn redenen voor.

Vluchten

“Ik zie Nicole overal lopen: in de badkamer, de slaapkamer, de living”, legt hij uit. “Als ik wegga naar een appartement of een ander huis, wat heb ik daar van herinneringen? Niets!” Daarom wil Hugo daar tot het einde van zijn dagen blijven. “Ik wil niet vluchten. Dat is haar geboortegrond, de cirkel is rond voor haar, dus ik blijf daar”, aldus Nicoles wederhelft.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws