Hanne Troonbeeckx (44) met spoed naar het ziekenhuis gebracht Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Hanne Troonbeeckx (44) met spoed naar het ziekenhuis gebracht

Hanne Troonbeeckx (44) met spoed naar het ziekenhuis gebracht

De laatste maanden waren ongelooflijk mooi voor Hanne Troonbeeckx. Daar zaten vooral de eerste huwelijksverjaardag en carrièreswitch van de presentatrice voor iets tussen. Maar helaas heeft ze nu minder leuk nieuws te melden.

Hanne Troonbeeckx’ geluk kan niet op. Deze zomer vierde ze nog dat ze één jaar getrouwd is met haar grote liefde Steffen en kort daarvoor gooide ze haar leven nog over een andere boeg. Zo is de presentatrice sinds kort aan de slag als stijlconsulente. “Als meisje van twaalf ging ik al regelmatig snuiten in de dressing van mijn mama. Soms ging ik zelfs in een van haar outfits naar school. Naar de modeacademie gaan was toen al een droom, alleen durfde ik hem niet najagen”, liet ze weten op Instagram. Maar beter laat dan nooit dus.

Helaas ziet Hannes leven er nu heel wat minder rooskleurig uit. De blondine is namelijk op spoed beland. De presentatrice en stijlconsulente liep een wonde aan haar hoornvlies op die dringend behandeld moest worden. Hoe ze aan de wonde komt, weten we niet. Maar Hanne gaat tegenwoordig wel met een bedekt oog door het leven.

Kapitein Eenoog

“Kapitein Eenoog”, schrijft ze bij een kiekje van zichzelf op haar Instagram Stories. De blondine er duidelijk om lachen. Als je Hanne de komende dagen dus met een zonnebril ziet rondlopen, zoals op foto 2, weet je dus waarom.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws