Hanne Verbruggen geschrokken na slecht nieuws over zoontje Julien van halfjaar oud Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Hanne Verbruggen geschrokken na slecht nieuws over zoontje Julien van halfjaar oud

Hanne Verbruggen geschrokken na slecht nieuws over zoontje Julien van halfjaar oud

Op 14 november 2022 is Hanne Verbruggen voor de eerste keer mama geworden. Samen met haar vriend, Jorn, kreeg het K3’tje een zoontje, Julien. Maar nu, een halfjaar later, heeft de zangeres spijtig genoeg slecht nieuws te melden over haar oogappel.

Het zijn bewogen tijden voor de K3’tjes. Hun ‘Vleugels’-show, waarmee ze momenteel Vlaanderen en Nederland doorkruisen, is al meermaals in het gedrang gekomen. Omdat Hanne plots ziek werd, moesten hun optredens in Eindhoven vorige maand gecanceld worden. Vorig weekend kwam Julia tijdens een mislukte danspas dan weer met een stevige smak op haar hoofd terecht, en nu begint Marthe last te krijgen van haar knie en moet ze met een brace rond haar been optreden.

Pech, pech en nog eens pech voor de K3’tjes. Hanne heeft de laatste tijd bovendien al genoeg zorgen aan haar hoofd gehad. Zo heeft ze haar zoontje in de voorbije zes maanden nog geen enkele keer kunnen meenemen naar een show. Zijn gezondheid liet het de laatste tijd serieus afweten. "Julien heeft net de windpokken gehad”, vertelt de kersverse mama aan Het Laatste Nieuws. En daar heeft ze enorm van afgezien.

Gebroken moederhart

“Het zag er gelukkig erger uit dan het was. Maar het was slecht voor mijn moederhart", bekent Hanne. Gelukkig is de kleine Julien intussen aan de beterhand. Het roodharige K3’tje zorgt dan ook fantastisch voor haar kleine spruit. “Ik zing met steeds meer liefde onze Günther Neefs-cover 'Ik blijf bij jou' voor hem. Een leuke herinnering aan 'Liefde Voor Muziek' die ik altijd zal koesteren", aldus de trotse mama.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws