Hanne Verbruggen kan amper geloven wat ze meemaakt: "Het kippenvel stond gewoon op mijn billen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Hanne Verbruggen kan amper geloven wat ze meemaakt: "Het kippenvel stond gewoon op mijn billen"

Hanne Verbruggen kan amper geloven wat ze meemaakt: "Het kippenvel stond gewoon op mijn billen"

K3 bestaat dit jaar 25 jaar. Dat Hanne Verbruggen, Marthe De Pillecyn en Julia Boschman dit feestjaar mogen dragen, vinden de zangeressen een enorme eer.

“We zijn zelf nog maar net de 25 voorbij of nog niet”, merkt Marthe op bij Radio2. "Het is gewoon een heel grote eer dat wij K3 na 25 jaar met iedereen zo mogen vieren dit jaar. Er zijn dit jaar ook heel veel dingen die we gaan doen om het te vieren.” En dan heeft ze het vooral over de ‘K3 Live Late Night Shows’. Op 12 augustus volgt het tweede concert, en dat belooft, als het er zo hevig aan toegaat als op de eerste avond.

Waanzinnig, noemt Hanne het. “Wij hadden dat niet verwacht. Er was zoveel volk. Allemaal volwassenen en die zongen zo hard mee dat wij zelf bijna niet meer moesten zingen”, lacht de K3-zangeres. “Op een bepaald moment stond het kippenvel op mijn billen. Wij zetten K3 natuurlijk verder en het blijft gewoon een grote eer dat we die oude hits mogen zingen, omdat wij de kinderen van toen zijn”, bedenkt ze zich.

Nog steeds mee

Maar als de zaal ook nieuwe nummers zoals ‘Waterval’ of het minder bekende ‘Er zal liefde zijn’ van Julia’s eerste cd meezingt, dan trekken de meisjes van K3 grote ogen. “Dan dan denk je wel: wow, ze zijn nog steeds mee. De mensen houden echt van wat we doen”, beseft Hanne. “Het is gewoon leuk dat we na 25 jaar de trend nog altijd kunnen verderzetten bij K3. Da's echt wel mooi.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws