Hanne Verbruggen van K3 zet er een punt achter: "Voor altijd in mijn hart" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Hanne Verbruggen van K3 zet er een punt achter: "Voor altijd in mijn hart"

Hanne Verbruggen van K3 zet er een punt achter: "Voor altijd in mijn hart"

Het zijn drukke maanden geweest voor de K3’tjes en in het bijzonder voor kersverse mama Hanne Verbruggen. Maar nu kan ze het eindelijk wat rustiger aan gaan doen, want de meidengroep heeft zojuist een streep getrokken onder hun ‘Vleugels’-tour.

De meisjes van K3 mogen alweer een succesvolle concertenreeks afvinken. “K3 ‘Vleugels’-tour: check”, schrijft Hanne Verbruggen vol ongeloof op Instagram. “Wat ben ik trots… we did it”, schreeuwt de zangeres het uit. “Met ons superstraffe team zijn we erin geslaagd 90 shows te knallen. Met een bang hartje begon ik aan deze marathon en kijk nu…”

Met een bang hartje inderdaad, want Hanne trapte deze tour hoogzwanger af. Maar of het nu met bolle babybuik of vlak na de bevalling was, het K3’tje heeft zich altijd 100% gesmeten en schitterde zoals gewoonlijk naast haar collega's. “We hebben gedanst, gezongen, gespeeld, gehuild, gelachen en zo genoten. Merci allemaal om er zo’n hemelse tour van te maken”, neemt de zangeres afscheid van deze toch wel heel bijzondere periode. “Voor altijd in mijn hartje.”

Knieblessure

Ook Marthe De Pillecyn kan waarschijnlijk opgelucht ademhalen dat ze even wat gas kan terugnemen. Het zwartharige K3’tje liep tijdens de shows namelijk een knieblessure op, waardoor ze eerst enkel met een brace op het podium stond, maar later zelfs van de pijn al zittend moest optreden. Hopelijk krijgt de zangeres nu de nodige tijd om te herstellen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws