"Héél mooi": ontroerend wat Natalia te horen krijgt op deze bijzondere dag Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Héél mooi": ontroerend wat Natalia te horen krijgt op deze bijzondere dag

"Héél mooi": ontroerend wat Natalia te horen krijgt op deze bijzondere dag

Het is vandaag een zeer emotionele dag voor Natalia. Op haar Instagrampagina deelt ze een pakkend bericht over haar ouders en ze onthult ook wat ze te horen heeft gekregen van haar mama. Met deze post lokt de zangeres heel wat reacties uit.

In 2010 moest Natalia helaas afscheid nemen van haar vader Willy. Hij overleed toen op 80-jarige leeftijd aan kanker. Vandaag zouden haar ouders iets bijzonders te vieren hebben. "Mijn ouders zouden vandaag 42 jaar getrouwd zijn", schrijft de zangeres op Instagram. Ze deelt ook meteen twee leuke kiekjes van haar mama en papa.

Een moeilijke en tegelijkertijd ook emotionele dag voor Natalia. Bovendien verklapt ze ook dat haar mama iets moois heeft gezegd tegen haar. "Ik kreeg vandaag een berichtje van mijn mama met de boodschap hoe graag ze me ziet en pluimen over het mama-zijn. Ik sta even stil dan", klinkt het. "Dank u mama, voor jouw steun en toeverlaat. Wij zien jou alle vier héél graag", aldus de zangeres.

Zo mooi 

Haar volgers laten meteen verschillende lieve berichtjes achter. "Heel mooi, proficiat", "Proficiat met je ouders", "Prachtig" en "Mooie liefde", klinkt het onder meer in de comments. Daarnaast stellen ze ook nog een treffende gelijkenis vast. Zo vinden ze dat de zangeres erg lijkt op haar vader. "Amai op die foto kan je duidelijk zien dat je de ogen van je papa hebt" en "Twee druppels de papa", reageren ze nog.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws