Herman Brusselmans en zijn vriendin Lena verwelkomen eerste kindje Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Herman Brusselmans en zijn vriendin Lena verwelkomen eerste kindje

Herman Brusselmans en zijn vriendin Lena verwelkomen eerste kindje

Herman Brusselmans is zojuist op zijn 65ste voor de eerste keer papa geworden. De schrijver en zijn vriendin Lena mochten eindelijk hun zoontje in de armen sluiten. Dat heuglijke nieuws werd bevestigd aan Het Laatste Nieuws.

Eerder raakte nog bekend dat de komst van de kleine spruit uitgerekend was voor 2 maart. Iets vroeger dan verwacht dus - maar daarom zeker niet minder welkom - mochten Herman Brusselmans en zijn vriendin Lena zopas hun eerste kindje samen verwelkomen.

Ze kregen een zoontje, dat luistert naar de naam Roman. En alles is prima verlopen. “Zoon Roman en Lena stellen het goed”, weet Het Laatste Nieuws.

Afgelopen zomer kondigde de schrijver aan dat hij op zijn 65ste voor de eerste keer papa zou worden. In interviews werd meermaals duidelijk dat Herman en Lena een zoontje zouden krijgen. Kort daarna onthulde hij bovendien al de naam van hun kindje. Onze redactie wenst de kersverse ouders alle geluk toe!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws