Herman Brusselmans heeft verontrustend nieuws over vroege geboorte van zoontje Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Herman Brusselmans heeft verontrustend nieuws over vroege geboorte van zoontje

Herman Brusselmans heeft verontrustend nieuws over vroege geboorte van zoontje

65 jaar en voor het eerst papa geworden, weinigen doen het Herman Brusselmans na. Afgelopen woensdag mocht de auteur zijn zoontje Roman verwelkomen. Maar de bevalling verliep niet zonder slag of stoot.

Eerder raakte nog bekend dat de komst van de kleine spruit uitgerekend was voor 2 maart. Iets vroeger dan verwacht dus mochten Herman Brusselmans en zijn vriendin 34 jaar jongere Lena woensdag, op 22 februari, hun eerste kindje samen verwelkomen. Ze kregen een zoontje, Roman. Kort daarna bevestigde de schrijver dat zijn zoontje het prima stelde.

Toch was het niet de bedoeling dat de kleine Roman al zo vroeg het levenslicht zag. Helaas liep Lena een zwangerschapsvergiftiging op, waardoor de bevalling met spoed werd ingeleid. In Humo vertelt Herman dat zijn vriendin op voorhand enorm veel schrik had voor de bevalling. Maar dat bleek nergens voor nodig. “Ze heeft dat goed gedaan - in een goeie zes uur was het beklonken. Zonder epidurale”, vertelt de schrijver trots.

Herman zelf heeft het er precies minder goed van afgebracht. “In het ziekenhuis heb ik voor de eerste keer sinds mijn vroege tienerjaren elf uur aan een stuk niet gerookt, en dat viel me eerlijk gezegd ongelooflijk tegen”, grapt de kersverse vader.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws