Het gaat de slechte kant op met Sarah Puttemans na ziekenhuisopname: Viktors vriendin neemt drastisch besluit

viktorverhulstsarahputtemansINSTAGRAM
Twee weken geleden zorgde Sarah Puttemans voor heel wat opschudding toen ze met spoed opgenomen werd in het ziekenhuis. Terwijl ze met haar auto aan het rijden was, voelde de influencer haar lichaam volledig verlammen. Maar nu gaat het nog steeds niet zo goed met de vriendin van Viktor Verhulst. Dat laat ze weten in haar recentste vlog.
Tijdens het rijden begon Sarah Puttemans uit het niets helemaal weg te draaien. “Ik weet totaal niet wat er is gebeurd, maar het was een van de engste dingen ooit”, vertelt ze vanop de spoedafdeling in haar vlog. “Op een bepaald moment voelde ik me heel wazig in mijn hoofd. Mijn handen voelden verlamd, mijn benen ook. Het begon ook naar mijn mond te trekken en ik kon niet meer praten. Superheftig.”
De influencer ging meteen aan de kant om een ambulance te bellen. Maar ook praten lukte niet meer. “Ik was heel vreemd aan het praten tegen die vrouw. Ze begreep ook totaal niet wat ik zei dus ik was echt volledig van de wereld”, herinnert ze zich. Wat er precies aan de hand was, is nog niet duidelijk. Maar volgens de dokters ging het wellicht om een heel zware migraineaanval. Na het voorval besloot Sarah een tijdje niet te vloggen, want heel goed is ze er nog niet aan toe.

Noodkreet

“Ik heb de afgelopen nachten zware nachtmerries gehad. Ik voel me nog niet terug 100 procent goed in mijn lichaam en ben de afgelopen dagen heel moe geweest”, legt Viktors vriendin uit. “Ik vind het nog steeds heel raar om onder de mensen te komen. Dat heb ik normaal totaal niet maar ik denk dat het komt omdat mijn lichaam in shock is geweest”, klinkt het nog. “Ik ga het wel wat rustiger aandoen want ik denk dat dit misschien wel een noodkreet was van mijn lichaam”, besluit Sarah.