Het gaat helemaal mis voor Nuria en Stijn uit 'Blind Getrouwd': "Een stom ongeval" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Het gaat helemaal mis voor Nuria en Stijn uit 'Blind Getrouwd': "Een stom ongeval"

Het gaat helemaal mis voor Nuria en Stijn uit 'Blind Getrouwd': "Een stom ongeval"

Nuria en Stijn, bekend van het eerste seizoen van 'Blind Getrouwd', zakten afgelopen weekend samen af naar de Antwerpse Stadsschouwburg voor de première van de musical 'Hairspray'. Maar voordat het koppel op de rode loper verscheen, ging het bijna helemaal mis voor Nuria.

Nuria en Stijn stapten in 2016 in het huwelijksbootje in 'Blind Getrouwd'. Inmiddels zijn de twee dus bijna acht jaar getrouwd. Vorig jaar vertelden ze nog dat ze last hadden van de seven year itch. Zelfs het woord 'scheiding' viel.

Maar de twee overwonnen hun huwelijkscrisis en vormen nog steeds een ijzersterk koppel. Afgelopen weekend woonden ze ook de première van 'Hairspray' bij. Maar voor Nuria liep die avond bijna catastrofaal af.

Evenwicht verloren

Zo viel ze op de trappen in de parking. "Een stom ongeval, ik verloor even mijn evenwicht. Gelukkig heb ik mijn tanden niet gebroken en zijn mijn kleren nog heel", vertelt Nuria daarover bij HLN.be. Daarna konden ze hun avond gewoon verderzetten.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws