Het gaat niet goed met Annelien Coorevits: "Grote onrust" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Het gaat niet goed met Annelien Coorevits: "Grote onrust"

Het gaat niet goed met Annelien Coorevits: "Grote onrust"

Sinds haar scheiding met Olivier Deschacht zo’n vier jaar geleden, heeft Annelien Coorevits het nog vaak erg moeilijk. Daarom vreest de voormalige Miss België dat het haar soms allemaal wat te veel wordt.

“Er zit ook een grote onrust in mij”, vertelt Annelien Coorevits openhartig in Billie. “Mijn hoofd staat nooit stil en ik zie overal werk. Ik zal nooit in de zetel gaan zitten als er nog een berg strijk ligt.” Maar zeker voor haar kledinglabel AC is volgens haar nooit genoeg. En dat heeft alles met haar scheiding te maken.

“Ik was 20 toen ik mijn ex leerde kennen en we kregen al snel kinderen”, legt Annelien uit. “In de ogen van velen was ik het voetbalvrouwtje. Nu ik alleen woon, heb ik het gevoel dat ik met een soort achterstand begin aan mijn carrière en wil ik dat kost wat kost inhalen”, klinkt ze vastberaden. “Tonen dat ik het zelf kan.”

Enorme druk

“Ik wil een stabiel bedrijf, zodat ik een eigen huis kan kopen. Ik wil de kinderen alles geven, ook nog voor hen kunnen sparen…”, somt het tv-gezicht op. “Dat is veel voor iemand alleen en ik voel die druk wel”, geeft Annelien toe. “Amai, als ik het zo opnoem, ben ik zelf het grootste slachtoffer van mijn slechte kanten”, lacht ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws