Het gaat niet goed met de gezondheid van Bart Peeters: "Kan eraan sterven" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Het gaat niet goed met de gezondheid van Bart Peeters: "Kan eraan sterven"

Het gaat niet goed met de gezondheid van Bart Peeters: "Kan eraan sterven"

Vorige week zagen we Bart Peeters nog in vol ornaat. Samen met Niels Destadsbader, Dieter Coppens en vijf andere BV’s ging hij volledig uit de kleren in ‘Kom op tegen Kanker, alles in de strijd’. En dat om kankers bij mannen bespreekbaar te maken.

Maar Bart moet eigenlijk zelf dringend eens een bezoekje bij de dokter inplannen. Daar is het door zijn drukke agenda nog niet van gekomen. Toch kan het wel eens van groot belang zijn. Onlangs kreeg hij niet zo’n goed nieuws te horen over zijn gezondheid.

Al sinds zijn 50ste laat de zanger ieder jaar een check-up doen in het Doktershuis in Antwerpen. Daar ontdekte de arts de vorige keer dat Bart last heeft van slaapapneu. Dat zorgt ervoor dat hij vaker snurkt of ’s nachts weer wakker wordt. “Dat verraste me toch”, geeft Bart toe in Dag Allemaal.

Slaapapneu gaat soms namelijk gepaard met ernstige gevolgen. “Je kan daar dood van gaan”, gaat Bart ongerust verder. Dat hij snel tijd moet vrijmaken voor een doktersbezoekje, heeft hij nu wel door. “Ik zou dat dus best niet te lang uitstellen”, besluit de zanger.

Populair

Laatste nieuws