Het gaat niet goed met Natalia's gezondheid: "Moest bijna mijn volledige tour cancellen"

230429nataliavtm
Natalia’s theatertour voor haar gloednieuwe album ‘Hallelujah to the beat’ zit er alweer op. Maar het had geen haar gescheeld of er was helemaal geen tour geweest. Vlak voor de start van haar concertenreeks liet de gezondheid van de Kempische zangeres het serieus afweten.
Bijna moest Natalia de hele boel afblazen. Tot tien dagen voor de eerste show van haar langverwachte theatertour had de zangeres last van ontstoken longblaasjes. Vier weken lang kon ze niet sporten of zingen. “Met een klein hartje en een flinke portie onzekerheid ben ik dus aan deze tour begonnen”, steekt ze van wal op Instagram.
“Het woord ‘cancelen’ was al over de lippen gerold en klonk als een nachtmerrie. De klok tikte”, onthult Natalia nu. “Maar met behulp van de juiste - en helaas veel - medicatie, ‘rust’ en aerosol is het me gelukt om de juiste focus te genereren en alles wat niet met mijn prestatie te maken had, te elimineren”, klinkt het.

Wat een job

“Pittig voor mijn entourage en mijn gezin, maar we zijn er allemaal voor gegaan”, zegt de zangeres vastberaden. En gelukkig is alles goedgekomen! “Met een diepe zucht en veel liefde in mijn hart en lijf kan ik ‘danku’ zeggen tegen iedereen die me hierin heeft gesteund. En natuurlijk ook dikke merci aan iedereen die komen kijken is! You all rock”, sluit Natalia haar bericht af. “Wat een job, wat een band, wat een crew, wat een tour!”