Het gaat niet goed met Tine Priem: 'Thuis'-actrice maakt droevig nieuws bekend Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Het gaat niet goed met Tine Priem: 'Thuis'-actrice maakt droevig nieuws bekend

Het gaat niet goed met Tine Priem: 'Thuis'-actrice maakt droevig nieuws bekend

In februari plaatste Tine Priem plots een eerlijk bericht op sociale media. Zo onthulde de actrice dat ze zo'n tweeënhalf jaar geleden kampte met een burn-out en sindsdien praat ze openhartig over haar moeilijkheden. Nu laat ze opnieuw weten dat ze vandaag worstelt met angsten.

Tine Priem zullen veel mensen beter kennen als Tamara uit 'Thuis'. Enkele maanden geleden liet de actrice in haar ziel kijken, want ze klapte uit de biecht over een moeilijke periode. "Tweeënhalf jaar geleden ben ik in een burn-out beland. Volledig uitgeput, zowel mentaal als fysiek", schreef ze toen op Instagram. "Zoveel willen doen maar niets lukte nog. Mentaal vond ik het zeer zwaar te aanvaarden dat mijn lichaam niet meer wou meewerken", klonk het.

Bron: Instagramverhaal
Bron: Instagramverhaal

Tine wilde die boodschap delen, omdat zij vindt dat het oké is om aan te geven dat het even niet meer gaat. "We leven allemaal zo gehaast, lopen oververmoeid en de druk is soms langs alle kanten heel groot. En ik zie velen worstelen", zei ze. "Herken, praat erover. En weet dat het goed komt, sowieso", aldus de actrice. Na dit bijzondere bericht werd ze overstelpt met steunbetuigingen. Daarna heeft ze ook nog haar verhaal gedaan op tv.

Morgen een nieuwe dag

Vandaag heeft Tine helaas een mindere dag. "Heel veel last van anxiety vandaag", schrijft ze op haar Instagramverhaal. De angsten spelen haar parten en ze heeft ook last van hyperventilatie. Niet ideaal als je een lange dag moet werken. "We moeten erdoor. Werken op ademhaling. Lichaam proberen te ontspannen en gewoon aanvaarden", gaat ze verder. "Het is oké. Morgen is een nieuwe dag", besluit ze.

3 claps
3 bezoekers

Populair

Laatste nieuws