Het gaat volledig mis voor Hanne Verbruggen van K3: "Het was chaos alom"

230808hanneverbruggenvtm
Hanne Verbruggen zit inmiddels al bijna acht jaar bij K3. Maar af en toe gaat er toch nog iets mis op het podium. Dat ondervond Hanne enkele maanden geleden zelf nog aan den lijve tijdens hun 'Vleugels'-tour.
Zo ging het in april compleet mis voor het roodharige K3'tje. Tijdens het nummer 'Hippie Shake' verloor Hanne namelijk plots haar haarextensions tijdens het dansen. Het voorval gebeurde toen haar dansers haar outfit probeerden te wisselen, maar die trokken per ongeluk ook haar haarextensions naar beneden.
De lokken hingen nog even aan haar echte haardos, maar niet veel later trok Hanne de haarextensions zelf uit. Daarna probeerde ze samen met een van haar danspartners de haren te verstoppen. Uiteindelijk verdwenen ze niet veel later in de broekzak van haar danspartner. Bij HLN Showbits heeft Hanne nu ook voor het eerst gereageerd op het voorval.

Half huilen, half lachen

"Dat was chaos alom", aldus Hanne. "En ik dacht: oh nee, wat is dit? Hoewel ik er heel rustig uitzie op de filmpjes was dat in mijn hoofd echt: alarmbellen, alarmbellen! En Marthe die riep van: 'Help!' Het enige wat ik dacht was: wanneer kan ik van het podium gaan en dit gaan fixen? Er ging toen heel veel door me heen. Maar eigenlijk vooral een gevoel van half huilen en half lachen. Uiteindelijk hebben dat dan ook weer meegemaakt", lacht het K3'tje.