Het valt Lynn Van den Broeck bijzonder zwaar: "Even een time-out ingelast"

230803mathiasvergelslynnvandenbroeckinstagram
Vanavond afspraak op Play4 voor een nieuwe aflevering van ‘Celebrity MasterChef Vlaanderen’. Daarin strijdt Lynn Van den Broeck met hart en ziel achter haar kookpotten. Zozeer dat ze er na de opnames toch even van moest bekomen.
“Ik heb mijn grenzen echt verlegd en dingen gedaan waarvan ik dacht dat ik ze nooit zou kunnen doen”, blikt Lynn Van den Broeck positief terug in HLN Showbits. De ‘Thuis’-actrice legde haar hart en ziel in het koken en wist ook de commentaar van de jury goed te plaatsen.
“Als ze van je gerecht proeven, staat de tijd precies stil. Dat is sterven”, geeft ze toe. “Maar alles wat zij zeggen, is altijd juist. Die mensen weten veel van koken en hebben sterren, die krijg je niet zomaar. Als zij zeggen dat mijn gerecht niet genoeg gezouten is, dan is dat zo. Maar je leert echt veel bij en groeit enorm op zo’n korte tijd”, klinkt het bij Lynn. En toch heeft het hele avontuur er stevig ingehakt, net zoals bij Cath Luyten.

Zwart gat

Na ‘MasterChef’ moest Lynn toch even de pauzeknop indrukken. “Ik had even een time-out nodig in de keuken. Het was even een week take-away en dat is echt niet van mijn gewoonte”, vertelt Lynn. “Ik moest echt bekomen en ontprikkelen. En ik was tegelijk ook in een zwart gat gevallen na de opnames”, bekent de actrice. “Je mist iedereen zo hard. Ik heb er echt vriendschappen aan overgehouden.”