Hugo doet eerlijke bekentenis: "Ik voel me zo schuldig tegenover ons Colleke dat ik dat gedaan heb"

230810hugosigalphotonews
Hugo Sigal laat bij Het Laatste Nieuws in zijn geldzaken kijken. Hugo voelt zich echter gelijk ook schuldig als hij erover vertelt.
Aan champagne doet/deed Hugo veel geld op. "Nicole en ik dronken als volleerde levensgenieters elke dag om vier uur in de namiddag een glaasje champagne om het leven te vieren. Sinds Nicole er niet meer is, doe ik dat niet meer. Maar ik koop nog graag champagne voor speciale gelegenheden", zegt de zanger.

Businessclass

“Voor de rest geef ik echt niet veel geld uit. Ook niet aan kleren. Ik heb kleren in mijn kast hangen van drie jaar geleden die ik nog niet heb gedragen. Aan reizen geef ik wel graag geld uit, maar sinds Nicole er niet meer is, heb ik het er soms moeilijk mee", geeft hij toe.
“Ik ben vorig jaar naar New York geweest met mijn petekind en dan heb ik businessclass gevlogen", gaat Hugo verder. "Dat kost echt wel wat geld. Op die vlucht heb ik toen geweend. ‘Ik ben onze zuurverdiende centen alleen aan het opdoen,’ schoot er door mijn hoofd. Ik had dat graag met Nicole gedaan. Maar anderzijds zou Colleke de eerste zijn om te zeggen: ‘Vlieg jij maar businessclass Hugo'."