Hugo Sigal geeft update over zijn toestand vanuit ziekenhuis: "Groot gevaar" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Hugo Sigal geeft update over zijn toestand vanuit ziekenhuis: "Groot gevaar"

Hugo Sigal geeft update over zijn toestand vanuit ziekenhuis: "Groot gevaar"

Dinsdagochtend is Hugo Sigal opgenomen in het ziekenhuis. De zanger moest dringend onder het mes voor zijn vergrote prostaat. Intussen is de operatie achter de rug en geeft hij een update over zijn toestand.

Dinsdag lag Hugo Sigal nog op de operatietafel. “Ik heb al een hele tijd last van een vergrote prostaat", liet hij weten in Het Nieuwsblad. "Die drukt op ‘mijn waterleiding’, zoals ik dat noem. Hierdoor ledigt mijn blaas niet meer volledig. Ik moet heel vaak plassen en er is gevaar voor ontstekingen.” Een operatie mocht dus niet lang meer uitblijven.

Intussen is Hugo in het ziekenhuis volop aan het herstellen van zijn geslaagde operatie. “Alles is probleemloos verlopen en ik voel me goed”, stelt hij iedereen gerust in Het Nieuwsblad. “Ik ben opgelucht, want de ingreep is achter de rug en alle hinder moet verdwenen zijn.” Fingers crossed dus! Bovendien kreeg hij van de dokter te horen dat hij over enkele dagen weer naar huis mag.

Lege kamer

“Waar ik wel tegenop zie, is na afloop alleen op de kamer komen”, zei hij dinsdag wel ongerust in de krant. Zonder zijn Nicole dus, die er normaal wel altijd was. Gelukkig kwam hij niet in een lege kamer toe. Zo was zijn petekind de hele tijd bij hem in het ziekenhuis.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws