"Ik zal mijn fysieke grenzen verleggen": zo bereidt Camille zich voor op haar "meest intense show ooit"

231027camilledhontinstagram
In mei 2024 speelt CAMILLE de pannen van het dak in het Sportpaleis. Wegens groot succes mocht de zangeres deze week zelfs nog een vierde show aankondigen. De 22-jarige zangeres belooft haar fans alvast waar voor hun geld!
Veel details wil Camille Dhont nog niet kwijt over haar opkomende Sportpaleisconcerten op 4 en 5 mei 2024, maar dat het een en al spektakel wordt, staat vast. “Het wordt een heel magische show én mijn meest intense ooit”, licht de popster al een tipje van de sluier op in Het Laatste Nieuws. “Ik zal meermaals mijn fysieke grenzen verleggen”, klinkt het zelfs.
“Toen ik tegen de choreograaf zei dat ik een heel nummer lang een bepaalde pose wil doen, verklaarde hij me gek”, lacht Camille. Maar ook voor haar dansers zal het “heftig” zijn. De zangeres is nu nog volop bezig met de opnames van haar telenovelle ‘Milo’, maar stort zich vanaf januari volledig op haar aankomende concertenreeks. En dat neemt ze heel serieus!

Mentaal en fysiek fit

“Ik eet sowieso heel gezond en doe dagelijks een kleine work-out. In aanloop naar de shows ben ik van plan om drie keer per week te lopen”, vertelt Camille. “Vroeger heb ik ook gemediteerd om mentaal fit te worden, maar daar heb ik geen tijd meer voor. Nu hou ik het bij lezen of pianospelen. Dat brengt mij tot rust”, somt ze verder op. Bovendien neemt de zangeres in de kerstvakantie voldoende tijd voor haar familie. “Dan spelen we gezelschapsspelen of kijken we naar een film. Heel gewone dingen zoals elk gezin doet”, klinkt het. Welverdiende rust dus, zodat ze er daarna weer helemaal tegenaan kan!