Iluna Timmerman deelt magnifieke kiekjes met vriendje Robin: iedereen merkt hetzelfde op Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Iluna Timmerman deelt magnifieke kiekjes met vriendje Robin: iedereen merkt hetzelfde op

Iluna Timmerman deelt magnifieke kiekjes met vriendje Robin: iedereen merkt hetzelfde op

Iluna Timmerman is al een tijdje gelukkig in de liefde. Zo vormt de 18-jarige dochter van Stephanie Planckaert en Christopher Timmerman momenteel een koppel met Robin Warrant. Op Instagram post Iluna nu enkele wondermooie vakantiekiekjes met haar vriendje.

Iluna Timmerman lijkt haar prins op het witte paard gevonden te hebben. Zo vormt de oudste kleindochter van Eddy Planckaert al ruim een jaar een koppel met Robin Warrant. En de twee tortelduifjes blijken elkaar ook al heel lang te kennen.

"We zaten op dezelfde school. Hij heeft dezelfde leeftijd als ik", vertelde Iluna onlangs nog in Story. Robin is net zoals de hele familie Planckaert trouwens ook gebeten door de fietsmicrobe. Zo rijdt hij voor dezelfde ploeg als Iluna's broer Mageno en haar neef Devon.

Zomerliefde

Op Instagram laat Iluna haar volgers nu ook meegenieten van hun prille liefde. Zo deelde zopas enkele prachtige vakantiekiekjes met Robin. "Zomerliefde", schrijft ze bij de mooie plaatjes. En die laten ook haar volgers niet onberoerd. "Prachtig koppeltje zijn jullie", "Zo mooi!" en "Prachtig mooie foto’s van een prachtig stel", klinkt het onder meer in de reacties onder de Instagrampost.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws