Iluna Timmerman heeft slecht nieuws te melden: "Helaas" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Iluna Timmerman heeft slecht nieuws te melden: "Helaas"

Iluna Timmerman heeft slecht nieuws te melden: "Helaas"

Iluna Timmerman, de oudste dochter van Stephanie Planckaert en Christopher Timmerman, studeert sinds kort aan de universiteit. Zo volgt ze de opleiding handelsingenieur. Maar helaas slaagde ze niet voor alle vakken.

Hoewel Iluna eerst dacht om geneeskunde te studeren, bedacht ze zich en ging ze voor handelsingenieur. "Handelsingenieur is een zeer uitgebreide opleiding met zowel wetenschappelijke als economische vakken. Ik kan er later nog veel kanten mee op. Ik ben nu heel blij met mijn keuze", vertelt Iluna daarover in TV Familie.

Inmiddels zit de eerste examenperiode erop en heeft ze ook haar punten gekregen. "Over het algemeen ben ik best wel tevreden, voor wiskunde ben ik helaas gebuisd", vertelt het oudste kleinkind van Eddy Planckaert. "Nochtans een vak waarin ik in het middelbaar altijd heel goed was, maar dit was veel moeilijker. Jammer, maar ik heb nog twee kansen", aldus Iluna.

"Ik dacht dat alles zou mislukken"

"Nu weet ik dat ik vorige examens moet raadplegen om me voor te bereiden", legt ze uit. Enkele dagen voor haar examens, begon ze ook enorm te twijfelen aan haar studiemethode. "Ik dacht dat alles zou mislukken. Ik had pas later door dat je aan de universiteit selectief moet studeren, je kan niet alles leren", klinkt het. Toch mag Iluna fier zijn op zichzelf, en dat beseft ze zelf ook. "Eigenlijk heb ik het niet zo slecht gedaan. Het was mijn eerste kennismaking met de examens aan de universiteit."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws