Is alle hoop verloren voor Fleur en Alexander uit 'Blind Getrouwd'? "Er zijn tranen gevloeid toen ik haar dat zei" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Is alle hoop verloren voor Fleur en Alexander uit 'Blind Getrouwd'? "Er zijn tranen gevloeid toen ik haar dat zei"

Is alle hoop verloren voor Fleur en Alexander uit 'Blind Getrouwd'? "Er zijn tranen gevloeid toen ik haar dat zei"

Fleur en Alexander legden hun parcours in ‘Blind Getrouwd’ bijna fluitend af. Althans, zo leek het toch. Nu er nog steeds geen sprake is van gevoelens, voelen de kijkers de bui al hangen. Is dit een voorbode voor een slechte afloop? Of kiest het koppel toch volmondig voor elkaar? Alexander laat in z’n kaarten kijken.

Ze leken af te stevenen op een volmondige ‘ja’ in ‘Blind Getrouwd’. Maar nu het beslissingsmoment steeds dichterbij komt, steken de twijfels bij Fleur en Alexander alsmaar meer de kop op. Vooral bij Alexander lijkt er geen sprake van romantische gevoelens, tot zijn eigen frustratie. “Er zijn zoveel raakvlakken tussen ons, we hadden een geweldige huwelijksreis en het samenwonen verliep vlot. Alleen... de gevoelens moeten nu echt wel eens gaan volgen”, zegt hij in Dag Allemaal.

“In het begin heb je er nog alle vertrouwen in dat ze wel zullen komen. Maar nu? De tijd begint te dringen”, klinkt het onheilspellend. Maar of hij de handdoek al in de ring heeft gegooid? “Bij Jiri en Florence heeft het vorig jaar ook lang geduurd, hé”, haalt Alexander z’n schouders op. “Bij het beslissingsmoment zal ik wel moeten weten of de basis er is om het experiment verder te verkennen. Ik moet echt wel het gevoel hebben dat ik naar Fleur verlang. Het is nu aan mij om alles te laten bezinken.”

"Er zijn tranen gevloeid"

Daarom gaat het koppel voor het keuzemoment ook enkele dagen apart wonen. “Misschien merk ik daar pas hoezeer ik haar mis?”, bedenkt Alexander zich. In ieder geval, zijn besluit staat nog niet vast. “En dat weet Fleur ook, we hebben daar eerlijk over gebabbeld onder ons twee”, belooft hij. “Daar zijn wat tranen gevloeid, maar 't was een goed gesprek. Ongeacht dat antwoord straks blijf ik erbij dat Fleur een prachtige vrouw is, die ik voor de rest van m'n leven dicht bij mij wil houden. In welke hoedanigheid dat zal zijn, moet nog blijken.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws