Is Florence uit 'Blind Getrouwd' nu al zwanger? Vrouw van Jiri heeft groot nieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Is Florence uit 'Blind Getrouwd' nu al zwanger? Vrouw van Jiri heeft groot nieuws

Is Florence uit 'Blind Getrouwd' nu al zwanger? Vrouw van Jiri heeft groot nieuws

Florence Vandoorne en Jiri Punt vierden deze week hun eerste huwelijksverjaardag. Exact een jaar geleden gaven ze elkaar hun jawoord in ‘Blind Getrouwd’. Intussen gaat het beter dan ooit en heeft het koppeltje heel wat leuke vooruitzichten.

Florence heeft nog geen beetje spijt van haar deelname aan ‘Blind Getrouwd’. “Dankzij dat programma heb ik Jiri leren kennen en beleef ik zoveel mooie momenten”, zegt de blondine in Het Laatste Nieuws. “Achteraf gezien was het het allemaal waard. De hele rompslomp, het undercover blijven, de pijnlijke commentaren... Jiri doet me al die minder mooie momenten vergeten. Ik kan me geen betere man wensen. We zijn zo gelukkig samen.”

Samenwonen doen ze nog niet, maar dat is slechts een kwestie van tijd. “We willen op termijn wel samen iets kopen. Ons nestje, waar we ons beiden goed bij voelen. En dat alles op ons eigen tempo”, klinkt het bij Florence. Maar ook nu kunnen ze volop van elkaars gezelschap genieten. “Zo hebben we de voorbije maanden al enkele korte tripjes gemaakt, en zijn we net terug van een reis naar Bali. Dat was onze eerste, lange trip samen”, vertelt ze.

Kindje op komst?

De eerste van vele lange reizen samen. Maar dat zijn niet hun enige mooie vooruitzichten. Florence drukt zich ook verrassend uit over haar en Jiri’s kinderwens. “We willen op termijn graag twee kindjes”, besluit ze. Maar ook hier wil het koppel niets overhaasten. “Binnen de kortste keren zwanger zijn? Nee, dank u. Sowieso dat we ook eerst een huis moeten vinden”, aldus Florence.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws