Is het afscheid van Bob niet definitief? Acteur Christophe Haddad komt met zeer opvallend nieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Is het afscheid van Bob niet definitief? Acteur Christophe Haddad komt met zeer opvallend nieuws

Is het afscheid van Bob niet definitief? Acteur Christophe Haddad komt met zeer opvallend nieuws

Na een razend spannende seizoensfinale moesten de kijkers van 'Thuis' afscheid nemen van Bob Sleeckx, vertolkt door Christophe Haddad. Maar is zijn exit wel definitief, aangezien Bob nog leeft? Daarover heeft de acteur nu verrassend nieuws te melden in Het Laatste Nieuws.

Christophe Haddad geniet van de rust nu hij na ruim acht jaar niet meer op de set verwacht wordt bij 'Thuis'. "Mijn agenda is helemaal leeg en dat is bewust zo. Ik wil nu vooral rust in mijn leven en even geen verplichtingen meer", vertelt hij daarover in Het Laatste Nieuws.

"Ik wil afwachten, rustig rondkijken en onderzoeken welk pad ik wil inslaan. Misschien wil ik nog andere talenten in mij ontwikkelen. Dit gevoel van absolute vrijheid is heel fijn. Mijn zus belde me onlangs om samen iets met mijn petekindje te doen. Ik kon eindelijk eens zeggen: 'Oké, we spreken meteen af.' Alles kan nu. Ik geniet van deze qualitytime", zegt de acteur.

Terugkeer?

Nu duidelijk is geworden dat Bob nog steeds leeft in 'Thuis', kan hij ook nog altijd terugkeren. Maar hoe ziet de acteur dat zelf? "Ik sluit dat niet uit, maar daar ben ik nu niet mee bezig", klinkt het. Daarmee houdt hij de deur dus op een kier.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws