Is het sprookje tussen Erik Van Looy en Anouck Lepère al voorbij? Presentator deelt slecht nieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Is het sprookje tussen Erik Van Looy en Anouck Lepère al voorbij? Presentator deelt slecht nieuws

Is het sprookje tussen Erik Van Looy en Anouck Lepère al voorbij? Presentator deelt slecht nieuws

Enkele maanden nadat Erik Van Looy zijn relatie met Anouck Lepère bekendmaakte, lijkt er alweer een einde gekomen te zijn aan hun liefdessprookje. Zo deelde de presentator vandaag plots een opvallende foto van zijn ex Ingrid Parewijck op zijn Instagramverhaal.

"De mooiste vrouw van het land wordt vandaag 45", schrijft Erik Van Looy, die anders zelden iets op zijn sociale media post, op zijn Instagram Stories bij een foto van zijn ex Ingrid Parewijck. "Ergens moet een portret hangen dat in haar plaats veroudert ...", vervolgt hij nog, verwijzend naar het Dorian Gray-verhaal van Oscar Wilde.

Is het sprookje tussen Erik Van Looy en Anouck Lepère al voorbij? Presentator deelt slecht nieuws
Instagram Stories (@erik.van.looy)

"Het bericht doet vermoeden dat de vermeende romance tussen de 'Slimste Mens'-presentator en gewezen topmodel Anouck Lepère intussen voorbij is", schrijft HLN.be. Vorig jaar in december deed hij al mysterieus over hun relatiestatus.

"Complex"

"Een tijdje geleden ging het gerucht dat ik met iemand samen was, maar ik praat daar niet over en al zeker niet in concrete bewoordingen", zei hij toen in Het Laatste Nieuws. "Ik vind de liefde sowieso delicate materie, voor je het weet sta je groot op de cover van Dag Allemaal en daar let ik liever mee op, vooral omdat ik geen mensen wil kwetsen. Laat ons zeggen dat de huidige situatie complex is. En dat de dingen niet altijd zijn wat ze lijken. Soms ben je al maanden samen met iemand voor de pers erachter komt, maar soms is het ook alweer gedaan voor iemand het goed en wel in de gaten heeft. Hoe dan ook: dat de pers erbovenop zit, maakt een liefdesleven enorm complex."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws