Is Jennifer Heylen niet langer single? Actrice heeft er groot nieuws over Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Is Jennifer Heylen niet langer single? Actrice heeft er groot nieuws over

Is Jennifer Heylen niet langer single? Actrice heeft er groot nieuws over

Jennifer Heylen (32) schittert momenteel in de Iers-Belgische coproductie 'Northern Lights', een serie over een koppel dat elkaar dreigt te verliezen na een dramatische gebeurtenis. In Dag Allemaal praat de actrice nu zelf openhartig over haar liefdesleven.

Zo is Jennifer Heylen al een tijdje single. "Ik ben single en lichtjes ready to mingle, maar momenteel geniet ik toch vooral van winkelen met mijn vriendinnen", vertelt ze in het weekblad. "Zij bieden mij op emotioneel vlak alles wat ik nodig heb, zodat ik geen man of relatie hoef."

"Ik zie mezelf dus als een happy single", gaat ze verder. "Maar misschien ben ik mezelf iets aan het wijsmaken. Bovendien, als ik een gezin wil, moet ik er wel stilaan aan beginnen. Anderzijds wil ik me niet spiegelen aan het tempo van anderen, want dan ga ik mezelf voorbijlopen. Ik wil niet in de val lopen van bij iemand te blijven omdat ik een lief nodig heb en een kind. Daar wil ik me nu nog niet te veel zorgen over maken."

Andere leeftijd

Jennifer Heylen gaf onlangs nog toe dat ze haar leeftijd op Wikipedia had aangepast. Zo had ze zichzelf vijf jaar jonger gemaakt. Haar leeftijd is inmiddels opnieuw aangepast.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws