Is Kevin Janssens niet langer single? Geliefde acteur speelt open kaart over liefdesleven

231103kevinjanssensvtm
Eén van de meest begeerde vrijgezellen van ons land moet toch wel Kevin Janssens zijn. De populaire acteur heeft de liefde van zijn leven op zijn 44ste nog niet ontmoet. Hoe kan dat, horen we u denken? Dat legt hij zelf uit in de podcast '22 Minuten Stomme Vragen' van MNM.
Kevin Janssens heeft al een hobbelig liefdespad bewandeld. Zijn relaties met bijvoorbeeld een Josje Huisman of Ella-June Henrard kwamen dan ook altijd meteen in het publieke oog. De laatste jaren daarentegen was het verrassend stil rond het liefdesleven van de populaire acteur, die momenteel elke zondag schittert in ‘Rough Diamonds’ op VRT 1. Kevin is de ware dan ook nog niet tegen het lijf gelopen.
“Ik ben niet bewust single, maar hoe ouder je wordt, hoe kieskeuriger je bent en hoe moeilijker het wordt om iemand toe te laten”, legt Kevin uit in de podcast. “Ik heb in het verleden voor mezelf ook vaak verkeerde keuzes gemaakt.” Bovendien geeft hij ook aan hoe moeilijk het is om iemand tegen te komen waarmee je dezelfde visie of waarden en normen deelt.

Kinderwens

Ook zijn kinderwens heeft Kevin intussen stilaan kunnen loslaten. “Ik wil heel graag kinderen, maar probeer dat ook los te laten. Ik zal wel zien wat er op mijn pad komt. Gebeurt het, dan gebeurt het. En zo niet, dan is dat ook maar zo”, besluit hij. “Maar al mijn vrienden hebben nu wel kinderen en ik zie die allemaal heel graag. Dus soms is dat wel confronterend”, biecht de acteur eerlijk op.