Isabelle uit 'Blind Getrouwd' kent moeilijke tijden: "Worstel al een tijdje met dit probleem" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Isabelle uit 'Blind Getrouwd' kent moeilijke tijden: "Worstel al een tijdje met dit probleem"

Isabelle uit 'Blind Getrouwd' kent moeilijke tijden: "Worstel al een tijdje met dit probleem"

In ‘Blind Getrouwd’ gaat de 26-jarige Isabelle het avontuur van haar leven aan. De klik met haar kersverse echtgenoot, de 32-jarige Matthieu, zat in ieder geval meteen goed. De toekomst ziet er dus rooskleurig uit voor de kandidate. Want met deze nieuwe start rekent ze tegelijk ook af met moeilijke periode.

Op het gebied van zelfliefde heeft Isabelle moeilijke jaren achter de rug. “Mijn gewicht is altijd een ding geweest”, bekent de ‘Blind Getrouwd’-kandidate in Flair. “Ik viel sinds september tien kilo af, maar ik ben er nog altijd niet helemaal oké mee”, geeft ze eerlijk toe. “Ik hoop dat ik mezelf in de toekomst echt helemaal kan aanvaarden zoals ik ben, dat wens ik mezelf echt toe.”

Dat Isabelle zo streng is voor zichzelf, wijt ze aan het gebrek aan rolmodellen tijdens haar jeugd. “De laatste tijd komen plussizemodellen en vrouwen met rondingen veel meer naar voren in de media, maar ik groeide op zonder die rolmodellen waardoor ik een vertekend beeld heb van hoe een vrouwenlichaam eruit moet zien”, legt de kandidate uit. “Ik spiegelde me lange tijd aan schoonheidsidealen die onrealistisch zijn en het is moeilijk om die denkwijze er terug uit te krijgen.”

Onzeker

Er is naar eigen zeggen dus nog wat werk aan de winkel, maar gelukkig kan Isabelle haar struggles steeds meer naast haar neerleggen. “Ik ben in het algemeen heel onzeker, maar ik probeer fier te zijn op wat ik al heb bereikt. Mijn omgeving helpt me daar gelukkig keihard in, want we steunen elkaar enorm. Een positieve vibe om je heen hebben, doet zoveel”, besluit de kandidate.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws