Jaar na verlies van kindje: Eline Michiels uit 'De Mol' opnieuw bevallen van zoontje Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jaar na verlies van kindje: Eline Michiels uit 'De Mol' opnieuw bevallen van zoontje

Jaar na verlies van kindje: Eline Michiels uit 'De Mol' opnieuw bevallen van zoontje

Heuglijk babynieuws uit het ‘De Mol’-kamp! Eline Michiels, die in 2017 de rol van de saboteur op zich nam, is zojuist bevallen van haar tweede kindje. Op Instagram stelt ze haar zoontje meteen aan de wereld voor.

Eline Michiels, die in het vijfde seizoen de mol speelde in Zuid-Afrika, is zojuist voor de tweede keer mama geworden. Gisteren, op vrijdag 14 juli, mochten zij en haar vriend Steve, hun tweede zoontje in de armen sluiten. De kleine spruit, die ze op Instagram meteen voorstelt, luistert naar de naam Norbert.

“We hopen dat wanneer je zult gaan groeien, dat stukje hemel in je blijft bestaan. En dat dat beetje paradijs van boven je hele leven met je mee zal gaan”, schrijft de kersverse mama onder de kiekjes van haar oogappel. “Welkom kleine broer, welkom Norbert!” “Ontroerend prachtig”, “Gefeliciteerd”, “Dikke proficiat” en “Wat een mooi kindje”, lezen we in de reacties. “Héérlijk bazeke! Kan niet wachten om hem op mijn schoot te trekken”, schrijft ook ‘De Mol’-medekandidate Annelies.

Sterrenkindje

Vorig jaar in april moesten Eline en Steve amper twee maanden na de geboorte afscheid nemen van hun eerste zoontje, Eugène. “Wij zijn deze nacht ons meest dierbare bezit verloren”, schreef de voormalige ‘mol’ toen op Instagram. “We zijn leeg en immens verdrietig. Het besef is onwerkelijk en de pijn is onmenselijk. Eugène stierf zachtjes in onze armen na een kansloos gevecht.” “Grote broer zal fier zijn” en “Eugène waakt over jullie van hierboven”, steken Elines volgers haar nu een hart onder de riem.

Populair

Laatste nieuws