Jaar na zwangerschapsverlies: Julie Van den Steen drukt zich uit over kinderwens Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jaar na zwangerschapsverlies: Julie Van den Steen drukt zich uit over kinderwens

Jaar na zwangerschapsverlies: Julie Van den Steen drukt zich uit over kinderwens

In november maakte Julie Van den Steen vreselijk nieuws bekend. Afgelopen zomer was het VTM-gezicht zwanger van haar eerste kindje, dat na 12 weken helaas gestorven is. Maar hoe zit het nu met haar kinderwens?

In een aangrijpend bericht op Instagram liet Julie Van den Steen eind november weten dat ze in juli een miskraam heeft gehad. Het VTM-gezicht was 12 weken zwanger toen het hartje van haar kindje helaas stopte met kloppen. “Mijn wereld stond stil en ik voelde helemaal niets meer. Al mijn dromen en verwachtingen weg omdat er plots geen hartslag meer te horen was bij de echo”, schreef de ‘The Masked Singer’-speurder toen.

Intussen gaat het stap voor stap de goede richting uit. “De ene dag gaat het al beter dan de andere, maar goed”, vertelt Julie in Nina. “Vanaf het moment dat ik mijn verhaal met jullie deelde, viel een gevoel van eenzaamheid weg. Maar dat blijft een gemis, al is het minder dan in november. Toch ben ik me ervan bewust, zij het niet dagelijks, dat mijn leven er anders had kunnen uitzien."

Klein wondertje

Maar droomt Julie nog steeds van een nieuwe zwangerschap? "Ik worstel er nog mee”, geeft ze eerlijk toe. “Er gaat een angst mee gepaard, omdat ik nu besef dat zwanger worden en blijven niet evident is. Vroeger lachte ik weleens als mensen het over hun kleine wondertje hadden. Nu snap ik het. Niets is vanzelfsprekend”, beseft het VTM-gezicht. “Maar ergens voel ik dat ik het wil”, aldus Julie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws