Jacky Lafon komt met verrassend liefdesnieuws na donkere periode Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jacky Lafon komt met verrassend liefdesnieuws na donkere periode

Jacky Lafon komt met verrassend liefdesnieuws na donkere periode

Jacky Lafon heeft geen gemakkelijke tijden achter de rug. De steun van een partner was de afgelopen jaren meer dan welkom geweest. Maar heeft ze die soulmate intussen gevonden? In Het Belang van Limburg vertelt de voormalige ‘Familie’-actrice openhartig over haar liefdesleven.

Tijdens de lockdown had Jacky Lafon het bijzonder zwaar. “Ik zat alleen thuis met mijn gedachten, ik had - zoals velen - ineens geen doel meer”, vertelt de actrice openhartig. “Ik kom graag onder de mensen, dus ik ging dan maar drie keer per dag naar de supermarkt. Ik zag lege straten, mondmaskers. Toen ben ik heel ongelukkig geweest, ik had zelfs angstaanvallen. Ik kon niet meer eten, ik kon niet meer slapen, ik zat echt in de put.”

“Ik dacht vooral: waarom zou ik nog alleen blijven?”, vervolgt Jacky. “Ik verlangde zo hard naar een goede soulmate, een partner, want het helpt om een beetje te zagen tegen elkaar.” Maar die soulmate heeft ze helaas nog niet gevonden. “Ik zit niet op Facebook of Tinder en ik doe ook geen blind dates. Als het komt, komt het. Komt het niet, dan is het ook maar zo”, besluit ze. “Kennissen hebben wel één keer een afspraakje geregeld online. Dat begon als een sprookje, maar één zonder happy end.”

Gelukkig

Jammer, maar helaas. Maar Jacky laat het hoofd niet hangen. “Nu de wereld weer draait, ben ik gelukkig”, bedenkt ze zich. “En pas op: ik bén ook graag alleen, want ik hou ervan mijn goesting te doen. Een relatie is bovendien niet vanzelfsprekend: ik sta 's ochtends op en ik ben weg”, beseft de actrice maar al te goed.

1 claps
1 bezoekers

Populair

Laatste nieuws