Jacques Vermeire (72) openhartig over gezondheid: "Doe me beter voor dan ik ben" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jacques Vermeire (72) openhartig over gezondheid: "Doe me beter voor dan ik ben"

Jacques Vermeire (72) openhartig over gezondheid: "Doe me beter voor dan ik ben"

Zaterdag ging zijn gloednieuwe zaalshow met kompaan Luc Verschueren in première, volgende dinsdag gaat zijn nieuwe VTM-programma ‘Jacques En Urbain Op Wereldtournee’ van start. Drukke tijden dus voor Jacques Vermeire (72). Maar neemt de comedian niet te veel hooi op zijn vork, zeker omdat hij nog steeds aan het herstellen is van zijn pijnlijke schouderbreuk?

Jacques heeft dan wel de stekker getrokken uit zijn realitysoap ‘De Vermeires’, echt tijd om stil te zitten heeft hij nog niet gehad. Gelukkig ontbreekt het de comedian niet aan energie. Van zijn schouders die hij anderhalf jaar geleden brak - nadat hij over Julie Vermeires labradoodle Sunny viel - heeft hij daarentegen wel nog veel last. “Ik kan tot hier, maar niet verder, zie je? Dat doet pijn”, bekent Jacques in Dag Allemaal. “Maar ik kan er perfect mee leven”, klinkt het optimistisch.

“De revalidatie is goed verlopen. Helemaal hetzelfde wordt het niet meer, maar op het podium heb ik er geen last van, daar ga ik tekeer als een oude zot, ik ontplof. Dan voel ik niets”, stelt de komiek gerust. Jacques ziet optreden als een vorm van sporten. “En er is ook een beetje prestatiedruk, laten zien wat ik nog kan. Ik hoor mensen graag zeggen: 'Amai, en dat op uw 72 jaar!’”, lacht hij stiekem.

"Ik doe me soms beter voor dan ik ben"

Jacques Vermeire

Of hij dat achteraf niet moet bekopen? “Nee, ik doe na elke show zelfs nog een meet & greet. Ik heb een vrij goede conditie”, klinkt het resoluut. Jacques rookt niet, drinkt zelden en blijft in beweging. “Maar ik geef toe: ik doe me soms beter voor dan ik ben. Dan stap ik uit de auto met veel zwier en denk ik: ai. Maar ik laat de pijn niet zien en zwaai naar iedereen met 'n brede glimlach”, biecht de acteur op.

1 claps
1 bezoekers

Populair

Laatste nieuws