Jacques Vermeire verneemt prachtig nieuws van z'n zoon Maxime: "De perfecte gelegenheid om ermee naar buiten te komen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jacques Vermeire verneemt prachtig nieuws van z'n zoon Maxime: "De perfecte gelegenheid om ermee naar buiten te komen"

Jacques Vermeire verneemt prachtig nieuws van z'n zoon Maxime: "De perfecte gelegenheid om ermee naar buiten te komen"

Julie Vermeire is al drie jaar gelukkig samen met haar vriend Laurins Dursin. Bij Maxime Vermeire daarentegen verliep het de laatste tijd wat minder goed in de liefde. Nog niet zo lang geleden zag hij zijn relatie van vijf jaar op de klippen lopen. Maar nu heeft Jacques Vermeires 23-jarige zoon het liefdesgeluk teruggevonden.

Op de première van zijn vaders 'Zaalshow 2.0' met Luc Verschueren stelde Maxime Vermeire zijn nieuwe vlam voor. “Caity en ik hebben elkaar leren kennen via Tinder”, vertelt Jacques’ zoon aan Het Laatste Nieuws. “Ik was nieuwsgierig naar wat het zou geven als ik op die datingapp zou zitten en vrij snel was er een match tussen ons.”

Na heel wat gechat en enkele dates werd meteen duidelijk dat het meer zou worden. “En ondertussen zijn we al bijna een jaar samen”, onthult Maxime. “Ik heb het niet bewust geheim gehouden, maar ik ben nu niet de persoon die alles deelt op sociale media. De première van de zaalshow van papa leek ons een mooie gelegenheid om als koppel naar buiten te komen”, denkt hij erover.

Samenwonen?

Tussen Caity en Jacques klikt het in ieder geval. “Net als met mijn zus en mama. Iedereen is blij dat ik opnieuw gelukkig ben in de liefde”, glundert Maxime. De tortelduifjes wonen nog niet samen, maar brengen wel veel tijd bij elkaar door. “Of bij haar ouders in Antwerpen of bij mij thuis in Keerbergen. Ik woon nog altijd bij papa, want ik werk in het restaurant ‘Vis & Dis’ dat hier vlak in de buurt is. Daar sta ik in de keuken en het is heel leuk. En misschien keer ik ooit nog wel eens terug naar een slagerij”, lacht Jacques’ zoon.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws