James Cooke en Dorian Liveyns nemen onverwacht drastische beslissing over hun huwelijk Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

James Cooke en Dorian Liveyns nemen onverwacht drastische beslissing over hun huwelijk

James Cooke en Dorian Liveyns nemen onverwacht drastische beslissing over hun huwelijk

James Cooke en Dorian Liveyns vormen al bijna negen jaar een koppel. In de zomer van 2021 stapten ze in het huwelijksbootje. Nu hebben de twee ook een drastische beslissing genomen over hun relatie.

James Cooke is een van de meest hardwerkende mensen in de Vlaamse showbizzwereld. "Soms is het te veel, ik weet het. Ik voel soms dat ik tegen mijn limieten aanbots. Maar ik doe het zo graag!", vertelt de programmamaker daar deze week over in Primo.

Toch heeft hij nu besloten om meer tijd vrij te maken voor zijn partner. "De weekends probeer ik vrij te houden. Om genoeg tijd door te brengen met Dorian. Zondag is bij ons echt een rustdag", vertelt James. "En ik heb me bij het begin van dit nieuwe jaar voorgenomen om nog meer tijd met hem door te brengen én samen op te trekken", aldus de tv-maker.

Geen schuldgevoel

Toch voelt James zich ook niet schuldig dat hij weinig tijd heeft voor Dorian. "Nee, want hij heeft me net voor mijn tv-carrière leren kennen en hij weet dat ik graag een goedgevulde agenda heb. Dorian weet dat ik dolgraag werk. Elke ochtend rij ik hier graag weg. Omdat ik weer iets mag doen en omdat we hopelijk met onze programma's of theaterstukken iets mogen betekenen. Het zijn allemaal dingen die ik wíl doen. Ik heb goesting in alles!"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws